پروژه کارآفرینی شرکت تولیدی چیپس سیبزمینی با ظرفیت 500 تن در سال
نوشته شده توسط:آرمین نظامی در پروژه » پروژه های کارآفرینی | ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۸ | ۱ دیدگاهپروژه کارآفرینی شرکت تولیدی چیپس سیبزمینی با ظرفیت 500 تن در سال
روش توليد:
براي توليد چيپس ، لازم است از سيب زميني مرغوب استفاده شود . سيب زميني بايد درشت ، سالم ، كاملا رسيده وداراي كمترين مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اينكه سيب زميني مرغوب انتخاب گرديد، درآب شسته مي شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجي سطح ازآن پاك شود. سپس بايدسيب زميني راپوست كنده وآن را بصورت تراشه هاي نازك درآورد پوست كندن سيب زميني توسط دستگاههاي سايش انجام مي گيرد. براي اين منظور دركارخانه ها بيشتر از روش سايش استفاده مي شود.دراين روش ضايعات سيب زميني بين 1 تا 4 درصد است ، كه اين مسئله بستگي به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنين مدت زماني داردكه سيب زميني در انبار نگهداري شده است .
وزارت تعاون
معاونت طـرح و برنامه طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد چيپس سيبزميني با ظرفيت 500 تن در سال مردادماه 1382 |
خلاصه طرح
موضوع طرح : توليد چيپس سيبزميني ظرفيت : 500 تن در سال سرمايه گذاري كـل: 1929 ميليون ريال سهم آوردة متقاضي: 199 ميليون ريال سهم تسهيلات: 1730 ميليون ريال دورة بازگشـت سرمايه: ده ماه ميزان اشتغالزايي : چهارده نفر |
روش توليد:
براي توليد چيپس ، لازم است از سيب زميني مرغوب استفاده شود . سيب زميني بايد درشت ، سالم ، كاملا رسيده وداراي كمترين مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اينكه سيب زميني مرغوب انتخاب گرديد، درآب شسته مي شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجي سطح ازآن پاك شود. سپس بايدسيب زميني راپوست كنده وآن را بصورت تراشه هاي نازك درآورد پوست كندن سيب زميني توسط دستگاههاي سايش انجام مي گيرد. براي اين منظور دركارخانه ها بيشتر از روش سايش استفاده مي شود.دراين روش ضايعات سيب زميني بين 1 تا 4 درصد است ، كه اين مسئله بستگي به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنين مدت زماني داردكه سيب زميني در انبار نگهداري شده است .
چنانچه سيب زميني پوست كنده را درمعرض هوا قرار دهيم ، رنگ آن تيرة مايل به قهوه اي مي شود، كه پس از خشك شدن ، تبديل به خاكستري مي گردد.
پس از كندن پوست سيب زميني ، نوبت به تهيه تراشه هاي نازكي از آن مي رسد ،كه اينكار نيز بوسيلة ماشين صورت مي گيرد.بدينترتيب كه سيب زميني به داخل ظرف قيفي شكلي بنام هاپر ريخته مي شودوباعبور ازميان دستگاه مذكور، به درون ماشين برش سرازير مي گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، يك جريان آب دائمي بايد از روي آنها عبور نمايد.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبيدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گرديد. تعيين ميزان ضخامت تراشه ها نيز به عواملي ازقبيل جنس (نوع ) سيب زميني، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سيب زميني و...بستگي دارد ، كه معمولا بين 5/1 تا3 ميليمتر متغيير مي باشد.
ميزان ضايعات هنگام شستشو وتهيه تراشه ها ، معمولا بين 5/0 تا 1 درصد وزن سيب زميني خام مصرف شده است. قبل از ريختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، بايد تا حد امكان آنها را خشك نمود تا مدت زمان لازم براي سرخ شدن تقليل يافته(حداكثر رطوبت بايد بين 5/1 تا2 درصد باشد)،درمصرف سوخت نيز صرفه جوئي نمود.
عمليات رنگبري وضد عفوني:
چنانچه تراشه هابامحلول هاي شيميائي خاصي آغشته نگردند، ممكن است رنگ آنها به قهوه اي متمايل شده وبرخي از آنزيم هه نيز درآن باقي بمانند. لذا براي جلوگيري از تيره شدن رنگ تراشه ها، وضدعفوني كردن آنها، بايستي تراشه هارا درهريك ازمحلول هاي زير بمدت يك دقيقه يا بيشتر غوطه ور نمود:
1- محلول 5/0 درصد بي سولفات سديم
2- محلول اسيد فسفريك ونيترات سديم(جوهرليمو)واسيد سيتريك (5/0 درصد)
3- محلول اسيد هيدرو كلريك (جوهر نمك )واسيد فسفريك (5/0 درصد)
دماي محلول ها نيز بايد بين 5 تا95 درجه سانتيگراد حفظ شود.
مرحلة سرخ شدن:
پس از خاتمة عمليات رنگبري، تراشه هاي سيب زميني درظرف روغن داغ ريخته مي شوند.اين ظرف ممكنست بصورت مخزن مستطيل شكل با كف تخت ويا استوانه اي شكل باشد.تراشه سيب زميني كه پس از سرخ وبرشته شدن ، چيپس ناميده مي شود، توسط يك ملاقة سوراخ دار دسته بلند از داخل ظرف روغن خارج مي شود وبمنظور خروج روغن هاي اضافي ،برروي ظرف الك مانندي پهن ميشود. در كارخانجات بزرگ، پس از خروج چيپس از درون روغن ،آنرا برروي سيني هاي آلومينيومي مخصوصي پهن نموده وبوسيلة نوارنقاله بداخل اتاقك خشك كن هدايت مي نمايند.
مرحلةنمك زني:
پس از خروج چيپس از درون روغن، عمليات نمك زني برروي آن انجام مي شود.دستگاه نمكپاش از يك ناودان قيفي شكل،يك غلطك شياردار دردهانةتحتاني ويك تيغة قابل تنظيم درداخل آن تشكيل يافته است. تيغه قابل تنظيم ، مقدار نمكي را كه از ناودان قيفي به طرف غلطك شياردار جريان مي يابد كنترل مي نمايد. غلطك مزبور ، ضمن آنكه به آرامي درزير ناودان قيفي مي چرخد ، مقداري نمك رادر ميان شيارهاي خود حمل مي كند. دراين موقع ، كفشكي كه داراي حركت دوراني معكوس نسبت به غلطك است، نمك درحال حركت را از تك تك شيارهاي غلطك برمي دارد.
درازاي هر يكصد كيلوگرم چيپس، بطور متوسط بين 5/1 تا2 كيلوگرم نمك مصرف مي شود. اغلب توليد كنندگان چيپس سعي مي كنند براي نمك زني چيپس ازنوع مرغوب نمك طعام كريستالي استفاده نمايند.
همچنين،دربعضي از كارخانه ها براي جلوگيري از فساد احتمالي دراثر آنزيم ها وباكتري ها
از چاشني هايي مانندگلوتامات منوسديم(نمك اسيد گلوتاميك)به عنوان چاشني مخلوط نمك استفاده مي كنند.بعلاوه درساليان اخيرچاشني هاواسانس هاي متنوعي به چيپس افزوده مي شود كه باعث طعم دار كردن آن متناسب با سلائق مصرف كنندگان مي گردد.از جملة اين چاشني هاواسانس ها ميتوان به فلفل، سير ، پياز، جعفري، سركه و... اشاره نمود.
مرحله خشك كردن:
پس از خارج كردن چيپس از داخل روغن، آنرا بوسيلةنقاله به داخل اتاقك خشك كن منتقل نموده ، براي مدت3 تا4 ساعت در دماي بين 180 تا190 درجة فارنهايت( 65 درجه سانتيگراد) نگهداري مي نمايند.كل مدت زمان لازم براي خشك كردن بين 8 تا 12 ساعت مي باشد.رطوبت محصول نهائي نبايد از7 تا 8 درصد تجاوز نمايد وچيپسي كه به اين ترتيب بدست مي آيد، ازلحاظ وزني حدودا 25 درصد سيب زميني تازه است.
پس از تهيه چيپس بايد در اسرع وقت ( حد اكثر تا 20 دقيقه ) آن را بسته بندي نمود. چيپس را ميتوان در قوطي هايي با گنجايش هاي متفاوت بسته بندي نمود ولي در اغلب كارخانه ها چيپس در كاغذهاي ضد رطوبت يا كيسه هايي از جنس سلوفان 50 تا 220 گرمي بسته بندي ميگردد . در كارخانه هاي بزرگتر سعي ميشود چيپس در فضايي از يك گاز خنثي مانند ازت بسته بندي شود.
نمودار شماتيك طرح :
پوست گيري گردگيري و شستشو جداسازي ناسالم ها انبارسيبزميني
اسلايس بري رنگبري وضدعفوني سرخ كردن استخراج روغن اضافي چيپس
|
|
|
|
انبــــار توليد بستــــه بندي خشــك كردن
نمـــك زني
توجيه اقتصادي طرح :
الف – سرمايه گذاري ثابت :
الف – 1 ) زميـن :
هزينه كل ( ميليون ريال ) |
هزينه واحد ( هزارريال ) |
متـراژ ( متر مربع ) |
75 |
50 |
1500 |
الف – 2 ) محوطه سازي :
هزينه كل (ميليون ريال ) |
هزينه واحد ( هزارريال) |
مقدار |
شــرح |
رديف |
30 4/8 5/2 6 |
20 70 25 30 |
1500مترمربع 120مترمربع 100مترمربع 200مترمربع |
خاكبرداري ديواركشي خيابان كشي پاركينگ و فضاي سبز |
1 2 3 4 |
9/46 |
جـــمـــع |
الف – 3 ) ساختمانها:
هزينه كل (ميليون ريال ) |
هزينه واحد ( هزارريال) |
زيربنا(m2) |
شــرح |
رديف |
44 5/16 275 40 5/13 |
550 550 550 500 450 |
80 30 500 80 30 |
انبارمحصول و مواد اوليه آزمايشگاه سالن توليد اداري و رفاهي نگهباني |
1 2 3 4 5 |
389 |
جــــــمـــع |
الف – 4 ) ماشينآلات:
ارقام به ميليون ريال
هزينه كل |
هزينه واحد |
تعداد |
شــرح |
رديف |
- - - - - - - - - - - - - - |
- - - - - - - - - - - - - - |
1 1 1 1 - - - - - - - - - - |
دستگاه شستشوي سيب زميني دستگاه سورتينگ سيب زميني سنگ گير پوست كن با سيستم مالشي خلال و اسلايس كن گرم كن مرحله اول 40 درجه گرم كن مرحله دوم 80 درجه خشك كن با بادگرم سرخ كن با تور غوطهوري تمام استيل نوار نقاله تمام استيل روغن چكان بالا بر مورب 3 متر با عرض 45 سانتيمتر دستگاه بسته بندي تابلوي فرمان نصب و راه اندازي |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |
76/565 |
جـــمـــع |
الف – 5 ) تاسيسات:
هزينه كل(ميليون ريال) |
هزينه واحد(هزارريال) |
تعداد |
شــرح |
رديف |
70 30 10 8 6 7 5 80 35 2 |
- - 10000 8000 6000 - - - 35 - |
- - يك سيستم يكسري 1 1 - - يكسري - |
انشعاب برق،ترانس واحداث شبكه چاه آب و انشعاب سيستم سرمايش و گرمايش سيستم اطفاي حريق وكمكهاي اوليه مخزن سوخت مخزن آب تهويه ژنراتور اضطراري وسايل آزمايشگاهي پروژكتور حفاظتي |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |
253 |
جـــمـــع |
الف – 6 ) وسايل نقليه :
ارقام به ميليون ريال
هزينه كل |
هزينه واحد |
تعداد |
شــرح |
رديف |
78 |
78 |
1 |
وانت نيـــسان |
1 |
78 |
جــــــمـــع |
الف – 7 ) تاسيسات اداري:
ارقام به ميليون ريال
هزينه كل |
شـــرح |
رديف |
5 9 3 3 5 |
تلفـن وفاكس ميز،كمد و صندلي اداري وسايل آشپزخانه وسايل رفاهي كاركنان رايانه ولوازم جانبي |
1 2 3 4 5 |
25 |
جــــــمـــــع |
الف – 8 ) هزينههاي قبل از بهرهبرداري :
ارقام به ميليون ريال
هزينه كل |
شـــرح |
رديف |
25 5 5/1 |
هزينه تهيه طرح، مشاوره، اخذ مجوزها و ثبت شركت وتسهيلات، عقد قرارداد وخريد سفته و... آمــوزش هزينه هاي متفرقه |
1 2 3 |
5/31 |
جــــــمـــــع |
جمع كل سرمايه گذاري ثابت
هزينه ( ميليون ريال ) |
شـــرح |
75 9/435 76/565 78 253 25 5/31 |
زمـين محوطه سازي و ساختمان ها ماشين آلات وسايل نقليه تاسيسات تاسيسات اداري هزينه هاي قبل از بهرهبرداري |
208/73 |
پيش بيني نشــده ( معادل 5 % اقلام فوق ) |
368/1537 |
جمـــــع كل |
ب- هزينه هاي جاري :
ب – 1 ) مواد اوليه و نهاده هاي توليد :
هزينه كل(ميليونريال) |
هزينه واحد (هزارريال) |
مصرف سالانه |
شـرح |
رديف |
3150 375 60 5/17 625 25/156 |
1800 7500 600 35000 50000 5/2 |
1750 تن 50 تن 100 تن 5/0 تن 5/12 تن 62500 عدد |
سيب زميني روغن نباتي نمك طعام اسانس سلوفان با چاپ كارتن |
1 2 3 4 5 6 |
75/4383 |
جــــمــــع |
ب – 2 ) حقوق و دستمزد :
ارقام به ميليون ريال
حقوق كل |
حقوق ماهانه |
تعداد - نفر |
شــرح |
رديف |
6/21 2/19 6/21 8/40 6/30 24 8/10 |
8/1 6/1 9/0 85/0 85/0 1 9/0 |
1 1 2 4 3 2 1 |
مدير طرح مهندس صنايع غذايي كارگر ماهر كارگر نيمه ماهر كارگر ساده مالي و خدمات نگهبان |
1 2 3 4 5 6 7 |
62/286 |
- |
14 |
جمـع كل با احتساب پاداش و بيمه |
ب – 3 )هزينه نگهداري و تعميرات :
ارقام به ميليون ريال
هزينه كل |
نرخ |
ارزش دارايي |
شـــرح |
رديف |
718/8 12/10 576/56 6/15 5/2 |
2% 4% 10% 20% 10% |
9/435 253 76/565 78 25 |
ساختمان و محوطه سازي تاسيسات ماشينآلات وسايل نقليه وسايل اداري |
1 2 3 4 5 |
514/93 |
جــــــمـــــــع |
ب- 4 ) هزينه استهلاك :
ارقام به ميليون ريال
هزينه كل |
نرخ |
ارزش دارايي |
شـــرح |
رديف |
872/34 53/2 576/56 5/19 5 |
8% 10% 10% 25% 20% |
9/435 253 76/565 78 25 |
ساختمان و محوطه سازي تاسيسات ماشينآلات وسايل نقليه وسايل اداري |
1 2 3 4 5 |
478/118 |
جــــــمـــــــع |
ب- 5 ) سوخت و انرژي :
هزينه كل(ميليون ريال) |
هزينه واحد (ريال) |
مصرف سالانه |
واحد |
شـــرح |
88/38 265/5 75/0 76/23 140 |
200 650 250 160 3500 |
194400 8100 3000 148500 40 |
كيلووات ساعت ليتر متر مكعب ليتر كپسول |
برق بنزيـن آب گازوييل گاز |
795/33 |
جــــــمـــــــع |
جمـع هزينه هاي جاري طرح
هزينه ( ميليون ريال ) |
شـــرح |
75/4383 62/286 514/93 478/118 795/33 |
مواد اوليه و نهاده هاي توليد حقوق و دستمزد نگهداري و تعميرات استهلاك سوخت و انرژي |
8078/245 |
پيش بيني نشــده ( معادل 5 % اقلام فوق ) |
9648/5161 |
جمـــــع كل |
سرمايه در گردش ( دوره يك ماهه )
هزينه ( ميليون ريال ) |
شـــرح |
3125/365 885/23 0412/3 |
مواد اوليه حقوق و دستمزد سوخت و انرژي |
2387/392 |
جمـــــع كل |
جمع كل سرمايه گذاري طرح
هزينه ( ميليون ريال ) |
شـــرح |
2/1537 2/392 |
سرمايه ثابت سرمايه در گردش |
4/1929 |
جمـــــع كل |
ج – فروش:
ارزش كل(ميليون ريال) |
مقدار توليد |
ارزش واحد(هزارريال) |
شــــرح |
7500 |
500 تن |
15 |
چيپس سيب زميني |
7500 |
جـــمــع كــل |
برآورد هزينه هاي عملياتي و غير عملياتي
هزينه ( ميليون ريال ) |
شــرح |
رديف |
875/7 150 |
استهلاك هزينه هاي قبل از بهره برداري ( 4 ساله ) هزينه فروش و اداري ( معادل 2% فروش سالانه) |
1 2 |
875/157 |
جــــمـــع |
پيش بيني مالي طرح
ميليون ريال |
شــرح |
7500 |
درآمد ( فروش ) |
9648/5161 |
كسر مي شود : قيمت تمام شده |
0351/2338 |
سود ناويژه |
150 |
كسر مي شود : هزينه هاي اداري و فروش |
0351/2188 |
سود عملياتي |
875/7 |
كسر ميشود : استهلاك هزينه هاي قبل از بهره برداري |
1601/2180 |
سود ويژه قبل از كسر ماليات |
محاسبه دوره برگشت سرمايه:
دوره بازگشت سرمايه = ده و نيم ماه |
محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% توليد )
( ارقام به ميليون ريال )
هزينة كــل |
هزينة ثابت |
هزينة متغير |
شــرح |
||
درصد |
مبلغ |
درصد |
مبلغ |
||
75/4383 |
- |
0 |
100 |
75/4383 |
مواداوليه |
62/286 |
65 |
303/186 |
35 |
317/100 |
حقوق و دستمزد |
795/33 |
20 |
759/6 |
80 |
036/27 |
سوخت و انرژي |
514/93 |
20 |
7028/18 |
80 |
8112/74 |
تعمير و نگهداري |
478/118 |
100 |
478/118 |
- |
0 |
استـهلاك |
150 |
- |
0 |
100 |
150 |
توزيع و فروش |
875/7 |
|
نظرات
ارسال نظر
Everette
Hi there! I understand this is somewhat off-topic but I needed
to ask. Does running a well-established website like yours require a massive amount work?
I am brand new to writing a blog but I do write in my diary on a
daily basis. I'd like to start a blog so I will be able
to share my own experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind
of ideas or tips for new aspiring bloggers. Thankyou!